BAG KICKBOXING HIIT

Een 45 minuten durende kickboks zak training, zonder pauzes, dus reken op een hoge hartslag en je gaat zeker zweten! De les vindt plaats in onze beroemde Underground Bunker, met gedimd licht en geen spiegels of klokken om je af te leiden. 45 minuten vliegen voorbij!

BOOK NOW

BAG KICKBOXING BEGINNERS

Een 60 minuten durende kickboksles voor beginners, waarin de basistechnieken van het trappen en boksen worden uitgelegd. Combinaties op de bokszak staan centraal, aangevuld met lichaamsgewichtoefeningen. Hoewel de nadruk vooral ligt op techniektraining, is het tempo behoorlijk intens! Je krijgt een goede training, dus reken erop dat je lekker zult zweten!

BOOK NOW

BAG BOXING HIIT

Een 45 minuten durende boks zak training, zonder pauzes, dus reken op een hoge hartslag en je gaat zeker zweten! De les vindt plaats in onze beroemde Underground Bunker, met gedimd licht en geen spiegels of klokken om je af te leiden. 45 minuten vliegen voorbij!

BOOK NOW

BAG BOXING BEGINNERS

Een 60 minuten durende boksles voor beginners, waarin de basistechnieken van het boksen worden uitgelegd. Combinaties op de bokszak staan centraal, aangevuld met lichaamsgewicht oefeningen. Hoewel de nadruk vooral ligt op techniektraining, is het tempo behoorlijk intens! Je krijgt een goede training, dus reken erop dat je lekker zult zweten!

BOOK NOW

HIIT STRENGTH

Een 45 minuten durende HIIT STRENGTH training waarbij je afwisselt tussen oefeningen met gewichten en cardio. De focus ligt op spier opbouw, balans, behendigheid en conditie.

BOOK NOW

BAG KICKBOXING ADVANCED

Een kickbokszak training van 60 minuten waarin je combinaties op de bokszak uitvoert, in de bekende Underground Bunker! Sterke focus op kickbokstechnieken.

BOOK NOW

BAG BOXING ADVANCED

Hetzelfde als onze ”BAG KICKBOXING ADVANCED”, maar nu richten we ons alleen op boksen (dus geen trappen). De les wordt gegeven in DE BUNKER door Nederlands kampioene boksen Kris Anne Mulder, onze enige vrouwelijke (en geweldige) bokstrainer.

BOOK NOW

KICKBOXING TECHNIQUE

Een techniek training van 60 minuten in “small group” onder begeleiding van de nationale en internationale pro-fighter (en altijd lachende) Clyde Brunswijk. Bereid je voor om te leren, lachen en zweten in en rond de boksring, met niets dan positieve vibes.

BOOK NOW

KICKBOXING PADS

Met behulp van pads werk je samen met een partner waarbij je afwisselend combinaties op de pads uitvoert. In deze les ontwikkel je je kickboksvaardigheden, leer je hoe je pads vasthoudt en combinaties ontvangt en geeft.

BOOK NOW

KICKBOXING SPARRING

Gebruik de technieken die je hebt geleerd in zaktraining op een partner. Je wordt begeleid door een trainer die verschillende technieken uitlegt om je sparringvaardigheden te ontwikkelen, zoals hoe je jezelf verdedigt en hoe je je tegenstander raakt. Veiligheid staat altijd voorop en sparren zal op een respectvolle en vriendelijke manier gebeuren. NIET VOOR BEGINNERS: zorg dat je minimaal 50 zaktrainingen hebt gedaan. Scheenbeschermers en gebitsbeschermers zijn VERPLICHT (te koop bij Underground, of breng zelf mee).

BOOK NOW

Ring ready

Maak je klaar voor een echt gevecht in de ring met dit programma op maat! Gedurende 16 weken volg je ons Ring Ready-programma, waarmee je klaar bent om te vechten in de ring. Het programma bestaat uit een wekelijkse speciale Ring Ready training in small-group setting, gegeven door professionele vechters. Daarnaast neem je 2x per week deel aan een FIGHT zaktraining en tot slot een SPARRING training als 4e training per week. Uiteraard kun je dit aanpassen afhankelijk van het gebied waar je het meest moet ontwikkelen. Verder organiseren we ook speciale “mental training” en sparring exchanges om je volledig klaar te stomen voor je gevecht! Natuurlijk zullen de Ring Ready-trainers je ook coachen tijdens je gevecht! Interesse? Stuur een mail naar info@undergroundsportclub.nl voor meer info en om je aan te melden! EXCLUSIEF VOOR LEDEN.

BOOK NOW