FIGHT - INDIVIDUAL

Een 30 minuten durende (kick) bokszaktraining, die je INDIVIDUEEL of in een DUO doet. Je kan kiezen uit: A. de training die op het bord staat; B. een audio workout (via eigen headphones); of C. leef je uit en verzin je eigen training! Een trainer is aanwezig in de gym, voor vragen, techniek tips, aanwijzingen en complimenten 🙂

FIGHT

Een 45 minuten durende (kick) bokszaktraining, zonder pauzes, dus reken op een hoge hartslag en je gaat zeker zweten! De les vindt plaats in onze beroemde Underground Bunker, met gedimd licht en geen spiegels of klokken om je af te leiden. 45 minuten vliegen voorbij!

FIGHT beginners technique

Een 60 minuten durende kickboksles voor beginners, waarin de basistechnieken van het trappen en boksen worden uitgelegd. Combinaties op de bokszak staan centraal, aangevuld met lichaamsgewichtoefeningen. Hoewel de nadruk vooral ligt op techniektraining, is het tempo behoorlijk intens! Je krijgt een goede training, dus reken erop dat je lekker zult zweten!

STRENGTH - INDIVIDUAL

Een 30 minuten durende kracht & conditie training in de open gym, die je INDIVIDUEEL of in een DUO doet. Je kan kiezen uit: A. de training die op het bord staat; B. leef je uit en verzin je eigen training! Een trainer is aanwezig in de gym, voor vragen, techniek tips, aanwijzingen en complimenten 🙂

STRENGTH

Een 45 minuten durende circuittraining: je doet een warming-up gevolgd door een circuit van krachtstations, waarbij elk station gericht is op kracht (met gewichten)!

FIGHT intermediate

Een kickbokszak training van 60 minuten waarin je combinaties op de bokszak uitvoert, in de bekende Underground Bunker! Sterke focus op kickbokstechnieken.

FIGHT intermediate - Boxing only

Hetzelfde als onze FIGHT intermediate, maar nu richten we ons alleen op boksen (dus geen trappen). De les wordt gegeven in DE BUNKER door Nederlands kampioene boksen Kris Anne Mulder, onze enige vrouwelijke (en geweldige) bokstrainer.

Kickboks techniek training

Een techniek training van 60 minuten in “small group” onder begeleiding van de nationale en internationale pro-fighter (en altijd lachende) Clyde Brunswijk. Bereid je voor om te leren, lachen en zweten in en rond de boksring, met niets dan positieve vibes.

Pads training

Met behulp van pads werk je samen met een partner waarbij je afwisselend combinaties op de pads uitvoert. In deze les ontwikkel je je kickboksvaardigheden, leer je hoe je pads vasthoudt en combinaties ontvangt en geeft.

Sparring

Gebruik de technieken die je hebt geleerd in zaktraining op een partner. Je wordt begeleid door een trainer die verschillende technieken uitlegt om je sparringvaardigheden te ontwikkelen, zoals hoe je jezelf verdedigt en hoe je je tegenstander raakt. Veiligheid staat altijd voorop en sparren zal op een respectvolle en vriendelijke manier gebeuren. NIET VOOR BEGINNERS: zorg dat je minimaal 50 zaktrainingen hebt gedaan. Scheenbeschermers en gebitsbeschermers zijn VERPLICHT (te koop bij Underground, of breng zelf mee).

Ring ready

Maak je klaar voor een echt gevecht in de ring met dit programma op maat! Gedurende 16 weken volg je ons Ring Ready-programma, waarmee je klaar bent om te vechten in de ring. Het programma bestaat uit een wekelijkse speciale Ring Ready training in small-group setting, gegeven door professionele vechters. Daarnaast neem je 2x per week deel aan een FIGHT zaktraining en tot slot een SPARRING training als 4e training per week. Uiteraard kun je dit aanpassen afhankelijk van het gebied waar je het meest moet ontwikkelen. Verder organiseren we ook speciale “mental training” en sparring exchanges om je volledig klaar te stomen voor je gevecht! Natuurlijk zullen de Ring Ready-trainers je ook coachen tijdens je gevecht! Totaalprijs voor 4 maanden is €180 (geen restitutie). EXCLUSIEF VOOR LEDEN.