Underground staat in het Parool

Underground staat in het Parool, in de dagelijkse rubriek “open” waarin nieuw geopende zaken in Amsterdam worden uitgelicht. 
“Kleurrijke graffiti, bakstenen muren, knusse zithoek, grote bar, dumbbells, kettlebells en een boksring. Op het eerste gezicht doet Underground denken aan een sportschoolversie van de Vegan Junk Food Bar, maar wie iets verder kijkt, ziet plots de gevaarlijk zware deuren van een volgende ruimte: een met rode tl-buizen verlichte bunker waar een tiental bokszakken aan het plafond hangt en hiphop uit de speakers schalt.

Het is een nieuw sportconcept dat Undergroundeigenaren Sharon Zaal (35), Laura Sleurink (29) en Marc Udo (36) uit de New Yorkse wijk Brooklyn hebben overgebracht.”

Lees meer: https://www.parool.nl/stadsgids/boksschool-underground~a4619010/

Underground staat in Metro nieuws!

Underground staat in Metro nieuws! #RAMMENZWETENENERGIE BIJ FIGHTCONCEPT UNDERGROUND

“Een haast onmogelijke #personalgoal2018 om voor velen in Amsterdam een #personalgoal2019 mogelijk te maken. Sharon, Laura en Marc kregen het met een no-nonsense gymconcept voor elkaar. Metro en kledingmerk Bristol zochten hen op.

Lekker rammen en zweten en het koppie leeg. Daar draait het om in het voor de hoofdstad nieuwe en rauwe sportconcept Underground, dat is overgewaaid uit Brooklyn. Sharon Zaal (35) en Laura Sleurink (29) zagen de ’ondergrondse fightclub’ in Amerika met eigen ogen. Sharon was jurist, pr-medewerkster (onder meer RTL) en artiestenmanager. Laura zat tot nu toe diep in de cijfers als investment banker.”

Lees meer: https://www.metronieuws.nl/lifestyle/2019/01/rammenzwetenenergie-bij-fightconcept-underground 

Underground lanceert Youtube

Check ons Youtube kanaal, waar je video’s zult vinden van de beroemde Underground Bunker, een virtuele tour door de gym en veel meer! Wees gewaarschuwd, als je deze filmpjes bekijkt, krijg je gegarandeerd zin om zelf los te gaan in de Underground Bunker ;). Are you ready to FIGHT?!

Link to our channel:

https://www.youtube.com/channel/UCbnVtoJGgI7e4Lfbi7v–vw