Welke lidmaatschap opties zijn er?

Nog geen lid? Tijdens het aankopen van je membership of rittenkaart maak je een account aan. Met deze login kun je makkelijk je credits beheren en inschrijven op lessen via het rooster.

Ben je al lid? Dan wordt je gevraagd in te loggen en worden je credits bijgeschreven bij je bestaande account.

TRY OUT2x access

€ 7,50 per class€15 in total

2x toegang tot Underground. Je kunt je aanmelden voor een les naar keuze. It’s up to you! 14 dagen geldig.

Singleclass

€ 15

1x toegang tot Underground. Je kunt je aanmelden voor een les naar keuze. It’s up to you! 14 dagen geldig.

3x per week Membership

€5,75 per class  €69 per month

Max. 3 lessen per week. Contract loopt minimaal 3 maanden, daarna maandelijks opzegbaar (1 maand opzegtermijn).

Unlimited Membership

€ 79

Onbeperkte lessen. Contract loopt minimaal 3 maanden, daarna maandelijks opzegbaar (1 maand opzegtermijn).

5-class pack

€13 per class    €65 in total

5x toegang tot Underground. Je kunt elke les kiezen die je wilt. Het is aan jou! 2 maanden geldig.

10-class pack

€12,50 per class  €125 in total

10x toegang tot Underground. Je kunt elke les kiezen die je wilt. Het is aan jou! 3 maanden geldig.

6 Maanden abonnement SPECIAL

€ 79 + FREE BOXING GLOVES

Onbeperkt lessen. Contract loopt minimaal 6 maanden, daarna maandelijks opzegbaar (1 maand opzegtermijn)

Ring Ready

€ 180

Maak je klaar voor een echt gevecht in de ring! Gedurende 16 weken volg je ons Ring Ready programma (meer info op de “workouts” pagina). Totaalprijs voor 3 maanden €180 (niet restitueerbaar). EXCLUSIEF VOOR LEDEN.

Personal Training (PT)

€ 75

1 PT sessie van 60 minuten. Werk aan jouw persoonlijke doelen die je samen met de trainer bespreekt, zoals bijvoorbeeld: kracht / uithoudingsvermogen / kickbox techniek / etc. Nadat je deze hebt aangeschaft, stuur je ons een email op info@undergroundsportclub.nl met jouw wensen voor een dag en tijdstip, zodat we de PT kunnen inplannen.

Nutrition coaching - € 60

Wil je meer spier-opbouw, afvallen of inzicht krijgen in je voeding? Het eerste consult start altijd met een uitgebreide intake waarin we jouw wensen in kaart brengen en een plan opstellen, op basis van jouw lichaam (inclusief macroberekeningen). Vervolgens geven we je gedegen voedingsadvies op basis van je voedingsdagboek. Je krijgt persoonlijk advies gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, tips & tricks, advies over suppletie en recepten. Uiteraard is dit ook te combineren met advies / ondersteuning op gebied van training.

Een los consult kost €60. Afhankelijk van je wensen, bepalen we een “behandel” plan. De frequentie van de consults bepalen we samen, afhankelijk van jouw persoonlijke wensen! Wil je eerst meer info? Mail naar: info@undergroundsportclub.nl.