Onze maatregelen

Underground neemt de huidige situatie rondom COVID-19 zeer serieus. Daarom volgt hieronder een aantal maatregelen die wij hebben genomen, om de veiligheid van zowel onze klanten als werknemers te verzekeren. Wij vragen iedereen die bij Underground komt, om deze maatregelen na te leven.

Heb je last van verkoudheid, ziekte, koorts of overige klachten, en/of heb je zieke huisgenoten? Cancel je les!

Arriveer 5 minuten voor de start van de les. Ben je eerder? Wacht aub buiten. Na de les kun je weer buiten bijkletsen.

We vragen alle deelnemers om de handen te desinfecteren bij binnenkomst, met speciale desinfectie spray.

Meld je aan bij de balie en luister naar de instructies van ons personeel. Heb je vragen? Laat het ons direct weten! #we’realwayshappytohelp.

Er is een aangepaste looproute: na binnenkomst loop je langs de bar, door de kleine ingang van de bunker de les in. Na de les verlaat je de bunker via de grote uitgang.

Kleedkamers zijn NIET in gebruik, omdat hierbij de 1,5m afstand lastig te handhaven is. Dus kleed je thuis of op kantoor alvast om. Toiletten zijn wel open.

We hebben GEEN huur handschoenen. Als je geen eigen handschoenen of wraps hebt, kun je deze bij ons in de gym kopen voor de les (handschoenen €50, wraps €13-15).

We vragen alle deelnemers om al het gebruikte materiaal goed schoon te maken na gebruik. Uiteraard heeft Underground ook extra schoonmaak protocollen ingezet.

Behoefte aan proteine of caffeine na je les? Bestel vóór je les een shake of koffie, en we zorgen dat deze voor je klaar staat "to-go" direct na je les.