Covid-19 Richtlijnen

We hebben een speciale pagina over de Covid-19-richtlijnen. Je leest er alles over op de pagina Covid-19

Lessen

Geen probleem! Je kunt een paar bokshandschoenen huren voor €3 of kopen voor € 50.

We verhuren ze niet (bah!), Maar we verkopen ze wel. Prijzen liggen tussen € 11 en € 15.

Absoluut! We bieden technieklessen voor beginners waar je de basistechnieken leert om te stoten, hoeken en te trappen.

Lees alle les omschrijvingen op onze workouts pagina.

Voorzieningen

Ja die zijn er! Sterker nog, we krijgen veel complimenten van onze leden over onze douches, dat ze zo fijn zijn!! Ook shampoo en douchegel is beschikbaar 🙂 EN een föhn voor de dames.

Ja een handdoek is zeer aangeraden. Vooral als je weet dat je veel zweet 🙂

Jazeker! Breng zelf een (hang)slotje mee, of koop er 1 in de gym voor €4.

Jazeker! Je kunt voor jezelf trainen in de open gym, check hier onze openingstijden.

Bekijk eerst deze video met rondleiding door de gym, dan zullen veel van je vragen beantwoord worden. Zoals je kunt zien, richten we ons voornamelijk op krachttraining met losse gewichten zoals kettlebells, dumbbells en barbells. Natuurlijk hebben we ook een roeier en een fiets staan, maar verwacht geen cardio / hardloop banden.

Financieel

Het lidmaatschap verloopt pro rata, dit betekent dat u betaalt vanaf uw eerste dag van uw lidmaatschap. Bent u bijvoorbeeld lid geworden op 15 juni, dan betaalt u 15/30 x € 69 = € 34,50 voor de maand juni en € 69 voor de maand juli. Uw volgende geautomatiseerde facturen zijn € 69, – en zullen rond de 1e van elke maand plaatsvinden.

Personal Training

Ja dat doen we! Bijna al onze trainers geven PT, wat een gepersonaliseerde trainingssessie is van (meestal) 1 uur waarin je je concentreert op welk doel je ook hebt (kracht, uithoudingsvermogen, gewichtsverlies, spieraanwinst, herstel van blessures, mobiliteit, training tijdens of na zwangerschap etc.) Stuur een e-mail naar: info@undergroundsportclub.nl als je meer vragen hebt.

Het PT-tarief is € 75 voor 1 uur voor 1 persoon. Voor een duo-PT is de prijs € 90 voor 1 uur. Opmerking: om een PT-sessie te boeken, is een lidmaatschap van Underground verplicht.

Lidmaatschappen

Laat ons eerst antwoorden met een vraag … weet je het zeker?!? Ok ok, als je echt wilt annuleren, kun je dit eenvoudig zelf regelen in de Underground app. Open de app en ga naar ‘mijn account’; selecteer ‘producten’; daar zie je je abonnement; klik op “actief” en vervolgens op ‘beëindig lidmaatschap’. Let op de minimale contractduur van 3 maanden en 1 maand opzegtermijn.

Uw lidmaatschap loopt minimaal 3 volle maanden. Daarna kunt u opzeggen met een opzegtermijn van ten minste 1 maand. Zorg ervoor dat u uw contract opzegt voordat de maand afloopt, om te voorkomen dat het automatische lidmaatschaps-bedrag vanuit uw account wordt geincasseerd.

Een pauzering kan alleen in het geval van een blessure of zwangerschap (medische verklaring vereist) en dit geldt niet met terugwerkende kracht. Stuur een e-mail naar info@undergroundsportclub.nl met doktorsbewijs om je lidmaatschap te pauzeren, en laat ons weten wat de verwachtte datum is dat je weer kunt sporten. Pauzering kan voor minimaal 1 en maximaal 6 maanden. Zonder tegenbericht wordt je abonnement na de aangegeven startdatum weer actief.

Allereerst: kunnen we met je mee op vakantie? Wij houden ook van pauzes, maar helaas kunnen we om deze reden je contract niet onderbreken. Overweeg dit als extra motivatie om weer op het goede spoor te komen wanneer je terugkomt van vakantie.

Zakelijke trainingen en evenementen

Absoluut! Stuur ons een mailtje op info@undergroundsportclub.nl met je wensen, aantal personen, wat voor soort training etc. en wij komen met een leuke training voor je team / vriendengroep / bachelor / wat dan ook!

Zeker! Stuur ons een mailtje op info@undergroundsportclub.nl met je wensen, aantal personen, wat voor soort training etc. en we nemen zo snel mogelijk contact met je op (dat betekent altijd snel).

We staan altijd open om de mogelijkheden te bespreken! Stuur ons een mailtje op info@undergroundsportclub.nl met wat je voor ogen hebt, dan kijken we samen of we het kunnen laten werken. Nog nooit @Underground geweest? Jammer, maar je hebt geluk, we hebben een video gemaakt van de ruimte, zodat je alvast een beeld krijgt.